L'exposició dedicada a Ferran Adrià i elBulli al Palau Robert ja ha rebut mig milió de visitants

query_builder   31 octubre 2012 08:59

event_note Nota de premsa

L'exposició dedicada a Ferran Adrià i elBulli al Palau Robert ja ha rebut mig milió de visitants

Mig milió de persones ja han visitat, a finals d’octubre, l’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat”, que s’exhibeix a la segona planta del Palau Robert fins al febrer del 2013.
Palau Robert
La mostra, que descobreix l’univers creatiu, el talent i tota la capacitat d’innovar de Ferran Adrià, està captant l’interès tant del públic català com dels nombrosos ciutadans de la resta d’Espanya i de l’estranger que visiten Barcelona i Catalunya.
D’altra banda, cal destacar que gairebé 7.000 infants i joves de centres d’ensenyament, casals i esplais de Catalunya ja han participat en el programa d’activitats educatives organitzat pel Palau Robert per difondre els continguts de la mostra entre el públic infantil i juvenil, fent una immersió en el món dels sentits i de les sensacions gràcies a les propostes culinàries dels plats creats per Ferran Adrià i el seu equip.
A partir del novembre, també s’afegeixen a les visites escolars ciutadans de fora de Catalunya que estudien el català en els cursos organitzats pel Consorci de Normalització Lingüística. La visita a l’exposició anirà seguida, com en el cas dels estudiants, d’un taller que els permetrà aprofundir en el tema i conèixer millor el país d’acollida.