Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matinada

query_builder   3 novembre 2012 11:14

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matinada

  • Incendi en un pis de Sant Antoni de Vilamajor amb quatre intoxicats lleus
  • Accident de trànsit mortal al casc urbà de Sabadell
  • Incendi en una nau industrial de Terrassa
Quatre persones afectades de caràcter lleu pel fum en l’incendi d’un pis a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental)
 
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 21.54 hores d’ahir a la nit, d’un incendi als baixos d’un edifici de quatre plantes al carrer Alfou, número 28, a Sant Antoni de Vilamajor.
 
Fins al lloc es van desplaçar nou dotacions dels Bombers, entre les quals hi havia l’ambulància amb efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM). El foc va cremar el 40% del pis i el fum va afectar tota l’estança. Després de controlar l’incendi, a les 22.38 hores, els Bombers van procedir a ventilar l’immoble i a revisar l’estructura, que no es va veure afectada. A les 22.38 hores els Bombers ja donaven el foc per controlat.
 
A causa de l’incendi, quatre persones van resultar intoxicades lleus pel fum. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar dues ambulàncies, les va traslladar, dues a l’Hospital de Sant Celoni, i dues a l’Hospital de Granollers.
 
En el dispositiu també hi van treballar quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra a més d’efectius de la policia local.
 
Accident de trànsit mortal al casc urbà de Sabadell (Vallès Occidental)
 
Una persona ha resultat morta i tres ferides de diversa consideració en un accident de trànsit, en el qual s’hi han vist implicats dos turismes, a la carretera de Barcelona cantonada amb el carrer Brutau de Sabadell.
 
Els Bombers, que han estat alertats de l’accident a les 00.43 hores d’aquesta matinada, han desplaçat sis dotacions.
 
A causa de la col·lisió, un home de 49 anys ha resultat mort. Una dona de 48 i un menor de 15 han resultat ferits de gravetat i han estat evacuats pel SEM, que ha desplaçat tres ambulàncies, a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Una noia de 18 anys, ferida menys greu, ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa.
 
Fins al lloc s’han desplaçat efectius de la policia local amb el suport de cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra.
 
 
Incendi en una nau industrial de Terrassa (Vallès Occidental)
 
A les 06.42 hores d’avui, els Bombers eren alertats d’un incendi en una nau industrial al carrer Colon, 453, nau 50, a Terrassa.
 
Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi havia l’ambulància amb efectius del GEM. El foc l’han localitzat a la segona planta de la nau, d’uns 100 m2 de superfície. Ha afectat la zona del magatzem, la zona de productes inflamables i un moll. La zona superior d’oficines ha quedat afectada pel fum i per la temperatura. A les 07.35 hores els Bombers ja donaven el foc per controlat. S’han detectat danys estructurals al forjat de la segona planta, amb la qual cosa s’ha gestionat la presència del tècnic municipal. S’ha demanat a l’empresa que ocupa la primera planta de la nau que fins que no es faci una valoració dels danys estructurals aturi la seva activitat.
 
A causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament.
 
S’hi ha desplaçat també, a l’incendi, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del SEM amb caràcter preventiu i efectius de la policia local.