INDÚSTRIA

Conseller F. Xavier Mena: "la innovació, la internacionalització i el compromís de l'equip humà amb l'empresa són claus per a la reactivació econòmica del país"

query_builder   7 novembre 2012 14:13

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Conseller F. Xavier Mena: "la innovació, la internacionalització i el compromís de l'equip humà amb l'empresa són claus per a la reactivació econòmica del país"

 
·        El conseller Mena ha presidit avui la inauguració del nou restaurant de la cadena “Pans & Company” al Parc Empresarial Via Sabadell.
 
·        Aquest nou establiment ha suposat una inversió de 1,5 milions d’euros, la creació de 70 nous llocs de treball i la presentació en societat del nou concepte “Free Standing” que aquesta cadena catalana de restauració ràpida acaba de llençar al mercat.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat del director general d’Eat Out Group, Ignasi Ferrer, i dels alcaldes de Sabadell, Manel Bustos, i de Badia del Vallès, Eva Menor, ha presidit aquest migdia la inauguració oficial del restaurant que la cadena catalana de restauració ràpida “Pans & Company” ha obert al Parc Empresarial Via Sabadell.
 
El nou establiment ha suposat una inversió de 1,5 milions d’euros, la creació de 70 llocs de treball, i la presentació en societat del nou concepte “Free Standing” que aquesta cadena acaba de llençar al mercat.
 
En el marc de la inauguració, el conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, ha assenyalat “la innovació, internacionalització i el compromís de l’equip humà amb l’empresa com a factors claus per a la reactivació economia del país”. En aquests sentit el conseller ha posat l’èmfasi en l’exemple que dóna l’empresa Pans & Company per “l’efecte tractor econòmic, empresarial i d’ocupació que genera”. Un projecte empresarial que s’alinea amb el objectius del Departament i que es basa “en la innovació continuada de processos, de disseny, de producte, una empresa que s’avança a les necessitats del seu clients”, ha destacat el conseller.
 
D’altra banda, el conseller Mena ha volgut reconèixer l’aposta ferma de l’empresa per la internacionalització “competint amb marques internacionals aquí i arreu i treballant amb la concepció de que el nostre món és el món”. El conseller ha destacat també el compromís de l’equip humà amb el projecte “cal gestionar els recursos humans, una pota essencial per obtenir l’èxit empresarial”. El conseller ha conclòs que a través d’aquest tres factors, innovació, internacionalització i compromís humà, “Pans & Company està complint amb allò que necessita la societat catalana, que és tenir activitats econòmiques competitives i sostenibles en el temps”.
 
Amb aquest nou establiment, el grup empresarial Eat Out — propietari de “Pans & Company” — posa en marxa un pla d’expansió en base a un nou model de restaurant “fast food” que renova imatge, disseny, servei, entorn i producte. La intenció del grup és estendre el nou format arreu de l’Estat. Actualment té en estudi l’obertura d’altres restaurants a Catalunya i a Madrid.
 
Creada al 1991, actualment la cadena “Pans & Company” té presència al 94% dels principals centres comercials de l’Estat. Compta amb més de 240 restaurants, 80 dels quals a l’estranger —34% locals propis i un 66% franquiciats— i atén a 5 milions de clients a l’any.
 
 
 
 
 

3  

Fitxers adjunts

El conseller F. Xavier Mena durant l'acte inaugural del nou restaurant de la cadena "Pans & Company" al Parc Empresarial Via Sabadell.

El conseller F. Xavier Mena durant l'acte inaugural del nou restaurant de la cadena "Pans & Company" al Parc Empresarial Via Sabadell.
JPG | 1201

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, durant la visita del nou establiment de "Pans & Company" a Sabadell.

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, durant la visita del nou establiment de "Pans & Company" a Sabadell.
JPG | 1288

El conseller F. Xavier Mena en la inauguració del nou establiment de "Pans & Company" a Sabadell.

El conseller F. Xavier Mena en la inauguració del nou establiment de "Pans & Company" a Sabadell.
JPG | 1317