Sis empreses catalanes d'arts escèniques i música seran presents a la fira CINARS del Canadà

query_builder   8 novembre 2012 09:57

event_note Nota de premsa

Sis empreses catalanes d'arts escèniques i música seran presents a la fira CINARS del Canadà

  • És la fira internacional d’arts escèniques i música més important del Canadà 
  • L’edició d’enguany tindrà lloc a Mont-real del 12 al 18 de novembre
La creació catalana serà present a la fira internacional d’arts escèniques i música més important del Canadà, gràcies al suport del Departament de Cultura, a través del segell Catalan! Arts, de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). En aquesta edició, que tindrà lloc a Mont-real del 12 al 18 de novembre, participaran sis empreses catalanes: Sol Picó Cia. de Danza, Ciatre, Zirkolika i Escena Internacional Barcelona, dins l’estand del Departament de Cultura; i Baixas & Baixas i MOM/El Vivero compartiran estand propi.
 
Enguany el Departament de Cultura disposarà d’un estand informatiu que servirà per acollir a les empreses catalanes participants al recinte firal i ha negociat amb l’organització un preu especial per a les empreses catalanes que hi assisteixen.
 
La fira combina una àrea professional d’estands, un programa de conferències i sessions de speed meeting i un festival amb actuacions adreçades als acreditats dins la programació oficial i un apartat Off Cinars repartit per diversos escenaris de Mont-real.
 
Cinars compta enguany amb 120 estands i 1.000 visitants, 270 dels quals són programadors. Per la seva ubicació, la fira és un punt d’accés estratègic al mercat nord-americà, tant al Canadà com als Estats Units i Mèxic, però també compta amb una significativa presència de professionals d’Amèrica del Sud i de països de l’Àsia i el Pacífic.
 
L’objectiu del Departament de Cultura en aquesta fira, a través del segell Catalan!Arts, és establir contacte amb institucions i empreses per ampliar mercats per a les companyies i artistes catalans i establir línies de col·laboració amb països on la presència catalana encara és limitada, com Estats Units, Canadà, Corea, Austràlia, Brasil, Xina, Mèxic, Japó, Singapur o Taiwan.
 
Un dels eixos estratègics del Departament de Cultura és ajudar les empreses culturals catalanes en la seva internacionalització. La creació i la producció catalana tenen les capacitats per ser presents en mercats internacionals per la qualitat i la diversitat d’aquesta creació.
 
 
Per a més informació: www.catalanarts.cat