La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita el centre d'educació especial Joan XXIII d'Olot

query_builder   12 novembre 2012 17:46

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita el centre d'educació especial Joan XXIII d'Olot

 
  • La titular d’Ensenyament també ha visitat l’Escola Nova de Banyoles

 

Visita Olot
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha visitat aquest matí el centre d’educació especial Joan XXIII d’Olot, que ha definit com a model de “pràctiques pedagògiques”. Aquest centre educatiu acull 50 alumnes d’entre 3 i 21 anys de la comarca i té una plantilla de 9 docents.
 
Durant la visita, la consellera Rigau ha fet un recorregut per les instal·lacions del centre, acompanyada de l’alcalde d’Olot, Josep M. Coromines; del director dels serveis territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot; del president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona; de la regidora d’Ensenyament de l’ajuntament, Núria Fité, i del president d’Integra, Manel Faus.
 
La titular d’Ensenyament ha visitat tres aules de l’escola amb alumnes de diferents edats i s’ha interessat pels diversos continguts de les classes. Posteriorment, ha mantingut una reunió amb l’equip docent, el patronat i l’alcalde, on ha conegut de primera mà els projectes del centre. Abans d’acabar la visita, ha signat llibre d’honor de l’escola.
 
A la tarda, la consellera Rigau s’ha traslladat a Banyoles, on ha visitat l’Escola Nova del municipi, que disposa de dos grups de P3, acompanyada de l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer.
 
12 de novembre de 2012

2  

Imatges

Visita Olot

Visita Olot 2483

Visita Banyoles

Visita Banyoles 2435