El director general de Modernització de l'Administració de Justícia imparteix un curs a Montevideo sobre justícia i tecnologia

query_builder   15 novembre 2012 12:30

event_note Nota de premsa

El director general de Modernització de l'Administració de Justícia imparteix un curs a Montevideo sobre justícia i tecnologia

.
El director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Xavier Fabregat, va participar del 5 al 9 de novembre en el Curs de formació judicial i especialitzada, dins l’activitat Justícia i Tecnologia, del programa de l’Aula Iberoamericana 2012. El director va ser convidat pel Consell General del Poder Judicial, organitzador de la Jornada, que va tenir lloc al Centre de Formació de la Cooperació Espanyola a Montevideo.
 
El curs va constar de quatre mòduls: l’expedient judicial electrònic, estratègies per a la implantació de les TIC, interoperabilitat del sistema de justícia i transparència judicial i tecnologia. Solucions TIC per a la capacitació judicial.
 
El director general va participar en tots els tallers dels diferents mòduls i va coordinar el mòdul Estratègies per a la implantació de les TIC, en el qual va pronunciar la ponència amb el títol Pla estratègic per a la modernització de l’Administració de justícia a Catalunya.
 
Aquest curs s’adreça, principalment, a jutges i magistrats i a les persones responsables directes o que integren els equips rectors de l’aplicació de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) en els poders judicials d’Iberoamèrica.  
 
En el curs, hi van participar representants dels països de l’Uruguai, Nicaràgua, Argentina, Xile, Costa Rica, Cuba, Guatemala, Mèxic i Veneçuela.