El Departament d'Agricultura apadrina un contracte de patrocini a favor de la cuina catalana

Es tracta d'un conveni entre la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica i Condis Supermercats

query_builder   28 novembre 2012 11:14

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura apadrina un contracte de patrocini a favor de la cuina catalana

Es tracta d'un conveni entre la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica i Condis Supermercats

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en funcions, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del conseller delegat executiu de Prodeca i director general de l’INCAVI, Jordi Bort, va presidir ahir a Barcelona l’acte d’apadrinament del contracte de patrocini entre la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCGG) i Condis Supermercats S.A.
El conseller Pelegrí amb Pepa Aymamí i Enric Ezquerra després de la signatura
El conseller Pelegrí amb Pepa Aymamí i Enric Ezquerra després de la signatura
Amb aquest apadrinament, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) reitera el seu suport a la candidatura de la cuina catalana a ser proclamada per la UNESCO com a patrimoni Immaterial de la Humanitat l’any 2014.
 
Van signar el conveni la directora general de l’esmentada fundació, Pepa Aymamí, i el conseller-director general de Condis Supermercats, Enric Ezquerra, en presència del director del programa de Patrocini de l’Agència de Patrocini i Mecenatge de la Generalitat de Catalunya, Pere Clotas.
 
Segons el conveni, a partir d'ara Condis serà un dels principals difusors de la  campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2014 que promou la FICCG arreu de Catalunya, i informarà als seus clients sobre aquesta iniciativa a tota la seva xarxa de botigues. Condis també engegarà un paquet d'accions de col·laboració més interactives amb l'objectiu que els seus clients també puguin adherir-se a la Candidatura.
 
El conveni s’ha iniciat en el moment de la seva signatura i finalitzarà el 31 de març de 2014 o en el moment que es doni per finalitzada la campanya. El conveni es pot prorrogar automàticament si de la realització d’aquesta campanya se’n deriven actuacions posteriors comunes.
 
En el decurs de la seva intervenció, el conseller Pelegrí va felicitar les dues parts pel seu acord de col·laboració i va manifestar que “la col·laboració de tots farà possible l’èxit de la candidatura de Catalunya”.
 
En aquest sentit, el conseller va ratificar el suport dels DAAM a la candidatura i va assenyalar que es tracta d’un “projecte de país”. També va afirmar que aquest reconeixement de la cuina catalana significarà una empenta definitiva per a un patrimoni culinari i gastronòmic extraordinari i  que forma part de la nostra identitat com a poble i com a cultura, a més de significar una gran promoció per a tots els sectors econòmics catalans implicats.
 
Finalment, Pelegrí va mostrar la seva satisfacció pel suport de Condis a la cuina catalana i la seva col·laboració amb aquesta candidatura.

1  

Imatges

El conseller Pelegrí i els signants

El conseller Pelegrí i els signants 7185