Divendres s'estrenen en català 'L'origen dels guardians' i 'Amics per sempre'

query_builder   29 novembre 2012 14:52

event_note Nota de premsa

Divendres s'estrenen en català 'L'origen dels guardians' i 'Amics per sempre'

L'origen dels guardians
Aquest divendres s’estrenen doblats en català els films d’animació L’origen dels guardians i Amics per sempre. Les pel·lícules han estat doblades amb el suport del Departament de Cultura.
 
L’origen dels guardians
És una pel·lícula de la factoria Dream Works dirigida per Peter Ramsey amb guió de David Lindsay-Abaire.
Narra la història dels personatges màgics i fantàstics vinculats a la infantesa (el Pare Noel, el creador de somnis, la fada de les dents, el conill de Pasqua i en Jack gebrat) que s’uneixen per combatre un esperit maligne, anomenat Ombra, que vol dominar el món a través de les pors infantils.
 
Podeu trobar material del film en alta definició a:
 
Més informació i sales d’estrena:
Amics per sempre
Amics per sempre
És un film d’animació coproduït per Alemanya, França i Itàlia i dirigit per Tony Loeser i Jesper Moller amb guió d’Achim von Borries, Bettine von Borries. Es basa en el conte Els tres amics de l’autor alemany Helme Heine.
Johnny Star, un ratolí de ciutat que ha fracassat en els seus intents de ser una estrella del cinema es trasllada a viure a la granja on enlluernarà tots els animals amb les seves històries de pirates. Un dia el llop segresta l’ovella Núvol  i el Francesc Gallet, el Gros William i els altres animals de la granja s’uneixen per rescatar-la i s’emporten el Johnny amb ells ja que creuen que és un heroi de veritat.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Cinemes Verdi (Barcelona); Cinema Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines La Vailet (Sant Vicenç dels Horts) i Esbarjo Verdi (Cardedeu).
 
Podeu trobar material en alta definició a: