Bombers de la Generalitat i Climbat Girona organitzen una competició d'escalada

query_builder   30 novembre 2012 11:30

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat i Climbat Girona organitzen una competició d'escalada

Demà dissabte, 1 de desembre, amb la col·laboració de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, tindrà lloc el I Open d’Escalada Bombers-Climbat Girona, organitzat per l’Associació Cultural i Esportiva dels Bombers de Girona conjuntament amb el rocòdrom Climbat Girona.
 
La jornada comptarà amb la competició, en categories infantil al matí i absoluta a la tarda, i també amb una exhibició del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat. A partir de les 19.00 hores, faran un exercici en què simularan el rescat i trasllat d’un ferit en llitera a través d’una tirolina.
 
La competició, que començarà a les 10.00 hores del matí i s’allargarà tot el dia, es farà en modalitat d’Open, és a dir, oberta a tothom al marge del nivell d’escalada. Els participants hauran d’afrontar un total de 40 vies i superar una final. Al migdia tindrà lloc la final infantil i a les 19.30 hores, un cop finalitzi l’exercici dels GRAE, començarà la final en categoria absoluta. A partir de les 20.30 hores tindrà lloc el lliurament de premis.
 
L’objectiu d’aquest esdeveniment esportiu, concebut com una jornada festiva, és l’enriquiment mutu de les organitzacions participants, Climbat Girona, l’ACIEBG i Bombers de la Generalitat.