El parc de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera inaugura una exposició fotogràfica sobre els bombers

query_builder   30 novembre 2012 12:30

event_note Nota de premsa

El parc de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera inaugura una exposició fotogràfica sobre els bombers

  • L’exposició forma part dels actes previstos per la celebració dels 20 anys del Parc de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera
  • El proper dissabte s’exposaran vehicles, material i equipament dels Bombers a la plaça Santa Maria de la vila
En el marc dels actes de celebració del 20è aniversari del Parc de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera, demà dissabte, a partir de les 12.00 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració d’una exposició fotogràfica sobre els bombers. L’acte tindrà lloc a la biblioteca Ferran Soldevila (passeig del Remei, 33) on l’exposició es podrà visitar fins a finals del mes de desembre.
 
A l’acte de presentació assistiran l’alcalde de Santa Maria Maria de Palautordera, Jordi Xena i el cap de parc dels Bombers Voluntaris del municipi, Jordi Fernàndez, entre d’altres autoritats.
 
Pel proper dissabte 8 de desembre, hi ha previst un nou acte dins de la celebració de l’aniversari del parc. A partir de les 10.30 hores i fins aproximadament les 13.30 hores del migdia, s’exposaran a la plaça Santa Maria, vehicles, material i equipament que utilitzen els Bombers en les serveis d’emergències que atenen. Els visitants, a més, podran pujar als vehicles i fins i tot podran ser bombers per una estona i posar-se un equip d’intervenció personal.