Rigau destaca la plena ocupació del PQPI carni de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona

query_builder   30 novembre 2012 14:58

event_note Nota de premsa

Rigau destaca la plena ocupació del PQPI carni de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona

 
PQPI carni Barcelona mitja 30.11.12
La consellera d’Ensenyament en funcions, Irene Rigau, ha destacat el cent per cent d’ocupació en la formació del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d’auxiliar d’indústria càrnia que s’imparteix a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona. Així ho ha assegurat la consellera Rigau durant la visita al centre, qui també ha destacat la importància de la importació en el sector carni a Catalunya. Rigau ha afegit que el gremi de la indústria càrnia “és un sector molt positiu per a l’economia catalana i que genera ocupació”.
 
La consellera, acompanyada del gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco, el director del centre, Manuel Barroso i membres de l’associació ANAFRIC, ha recordat que ara l’objectiu és “crear sinergies i optimitzar els serveis” de què disposa el sector de la indústria càrnia. Tot seguit, amb els assistents ha visitat les instal·lacions del centre i han fet un tast d’algunes elaboracions dels alumnes de cuina de l’Institut Escola.
 
Aquest centre realitza el PQPI a través d’un conveni de col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i l’associació del sector carni ANAFRIC. ANAFRIC és una associació que integra diversos sectors carnis i que compta amb 150 empreses associades. El seus principals objectius són vetllar per la modernització i competitivitat del sector i el progrés dels seus associats.
 
30 de novembre de 2012

1  

Imatges

PQPI carni Barcelona 30.11.12

PQPI carni Barcelona 30.11.12 4051