Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 26 de novembre al 2 de desembre

query_builder   2 desembre 2012 20:02

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 26 de novembre al 2 de desembre

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana de Catalunya no ha registrat cap accident mortal, des de les 15.00 h del divendres dia 26 de novembre fins a les 20.00 h d’avui diumenge 2 de desembre.
 
Pel que fa a la mobilitat i a incidències viàries, aquest diumenge a la tarda, s’ha desenvolupat en general amb fluïdesa al conjunt de carreteres i autopistes de Catalunya, però convé destacar aquestes dues afectacions:
 
- Un accident a la TP-2402 a la Bisbal del Penedès ha obligat a desviar la circulació cap a la T-240.
 
- Un accident a la C-17 a la Llagosta ha obligat a tallar un carril sentit Barcelona.
 
A més, encara hi ha dues afectacions viàries per neu i gel: resta tallada a la circulació per gel la BV-4024 a l’accés a Coll de Pal i calen cadenes obligatòries a la C-28 cap al Port de la Bonaigua..
 
Pel que fa a ahir dissabte, durant el matí van haver-hi retencions de 8 quilòmetres a la N-145 de les Valls de Valira cap Andorra. Durant la tarda les úniques incidències que va haver va ser per dos accidents: un al migdia a la C-245 a Sant Boi del Llobregat que va obligar a tallar la via durant una hora sentit Castelldefels; i, un altre, a la C-17 a Granollers que també va obligar a tallar durant quatre hores la via perquè el vehicle accidentat va deixar un bassal de benzina.
 
Quant a divendres a la tarda, dos accidents de trànsit van complicar la circulació: a la C-245 a Cornellà del Llobregat sentit sud i a l’A-2 a Sant Joan Despí sentit Lleida. A més dels problemes habituals als accessos a la ciutat de Barcelona

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana

Balanç incidències més destacades cap de setmana
PDF | 83