La Secretaria General de l'Esport cedeix material de lluita del CAR de Sant Cugat a la Federació Catalana per als seus clubs

query_builder   3 desembre 2012 17:58

event_note Nota de premsa

La Secretaria General de l'Esport cedeix material de lluita del CAR de Sant Cugat a la Federació Catalana per als seus clubs

La Secretaria General de l’Esport ha cedit avui material de lluita de les antigues sales del CAR de Sant Cugat a la Federació Catalana de Lluita per tal que es distribueixi entre diversos clubs de tecnificació. El material procedeix de les antigues sales de lluita del centre que han donat pas als nous espais, més moderns i millor equipats, del mòdul esportiu estrenat el mes de gener passat. 
sge
Foto: Jordi Estruch
L’import del material cedit és de més de 3.500 euros i inclou una lona plàstica de 12m x 12m pel CLUB ESPORTIU DE LLUITA OL. HAYASTAN (Barcelona), 144m2 de superficie embuatada de 2m x 1m pel CLUB DE LLUITA BARÓ DE VIVER (Barcelona), 64m2 de superficie embuatada de 2m x 1m pel CLUB LLUITA GRANOLLERS (Granollers) i 80m2 de superficie embuatada de 2m x 1m pel CLUB ESPORTIU DE LLUITA OL. HAYASTAN (Barcelona).
 
L’acte de cessió ha tingut lloc al CAR amb la presència del seu director, Joan Fontserè, i el president de la Federació Catalana de Lluita, Josep Sanchis, acompanyats de representants dels clubs beneficiaris. També hi han assistit el vicepresident de la Federació Catalana, Juan Carlos Ramos, i l’entrenador d’aquesta entitat al CAR, Bernardo Martínez.
 
Tant Joan Fontserè com Josep Sanchís han valorat la importància de la cessió del material que podran aprofitar els clubs, ja que disposaran de més eines per millorar la preparació dels esportistes i treballar en millors condicions.
 
 

1  

Imatges

Fotografia (Autor: Jordi Estruch)

Fotografia (Autor: Jordi Estruch) 299