Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'avui

query_builder   9 desembre 2012 10:48

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'avui

  • Cinc persones intoxicades per la mala combustió d’un braser a Sant Salvador de Guardiola
  • Incendi en un pis de Tarragona amb un intoxicat lleu
Cinc persones intoxicades per la mala combustió d’un braser a Sant Salvador de Guardiola (el Bages)
 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 04.50 hores d’aquesta matinada, d’un servei a la urbanització El Pinyot Vell, parcel·la 29, a Sant Salvador de Guardiola, en què hi havia diverses persones intoxicades.
 
Fins el lloc s’ha desplaçat una dotació del parc de Bombers de Manresa que ha comprovat que cinc persones havien resultat intoxicades per la mala combustió d’un braser en una casa.
 
Totes han resultat intoxicades lleus i han estat evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat tres ambulàncies, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Fins al lloc també s’han mobilitzat dues patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra.
 
Incendi en un pis de Tarragona amb un intoxicat lleu (el Tarragonès)
Dues dotacions dels Bombers s’han desplaçat al carrer Baró de les IV Torres número 22, a Tarragona, per apagar un foc, l’avís del qual s’ha rebut a les 07.53 hores d’aquest matí, a la cuina d’un pis.
 
L’incendi, que a les 08.08 hores ja es donava per apagat, ha cremat la campana extractora de la cuina. Els Bombers han localitzat a l’interior un home de 30 anys que ha resultat intoxicat lleu pel fum. Ha estat evacuat pel SEM a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Fins al lloc també s’han desplaçat dues patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra.