El Govern reforça la internacionalització de la recerca amb 72 ajuts a 18 universitats, institucions i centres de recerca

query_builder   10 desembre 2012 13:09

event_note Nota de premsa

El Govern reforça la internacionalització de la recerca amb 72 ajuts a 18 universitats, institucions i centres de recerca

El Govern reforça la internacionalització del sistema de recerca mitjançant l’atorgament de 72 ajuts per a l’organització de congressos i seminaris a Catalunya que permetin donar a conèixer les seves potencialitats i facilitin la col·laboració per a la captació de recursos. Els ajuts, que han estat convocats durant el 2012 per la Secretaria d’Universitats i Recerca a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), tenen un import global de 344.100 euros i atorguen fins a 6.000 euros per al cofinançament de cada activitat que s’organitzi.
 
En concret, s’han atorgat 72 ajuts a un total de 18 universitats, institucions i centres de recerca que organitzaran diverses reunions científiques fins al juliol de 2013. Setze d’aquests ajuts permetran realitzar activitats en l’àrea de coneixement de les ciències socials, 15 en la d’humanitats, 12 en ciències de la vida, 11 en enginyeria i arquitectura, 10 ciències mèdiques i de la salut i 8 en ciència.
 
En aquesta edició, s’han valorat especialment les accions que permeten el debat científic internacional i possibilitin punts de contacte per donar a conèixer les infraestructures i les prioritats amb l’objectiu de possibilitar l’intercanvi i les sinergies a nivell internacional.
 
Mitjançant aquests ajuts, la Generalitat dóna suport a la internacionalització de la recerca, en general, i de les activitats científiques que s’organitzen al país, en concret, seguint les prioritats estratègiques recollides en el Pla de Recerca i Innovació de Catalunya 2010-2013 (PRI).

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
PDF | 267