ACC1Ó de la Generalitat s'incorpora al Fòrum Focus GI per a la competitivitat empresarial gironina

query_builder   13 desembre 2012 14:41

event_note Nota de premsa

ACC1Ó de la Generalitat s'incorpora al Fòrum Focus GI per a la competitivitat empresarial gironina

ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l'empresa catalana del Departament d'Empresa i Ocupació, s’ha integrat al Fòrum Focus Gi per a competitivitat empresarial gironina, que pel 2013 es consolida amb el projecte «Girona territori competitiu 2.0». La principal novetat d’aquest projecte és la posada en marxa del portal de la competitivitat www.focusgi.cat, que té per objectiu facilitar i acompanyar les empreses en el procés de millora competitiva.
 
A més, Focus Gi 2013 oferirà com a novetat recursos personalitzats en metodologia, casos d’èxit i programes de subvencions, i un espai de networking on compartir i col·laborar en accions empresarials conjuntes per ajudar a interrelacionar-se i optimitzar recursos.
 
Focus Gi va néixer l’any 2010 a iniciativa de la Diputació de Girona i el Fòrum Carlemany amb l’objectiu de consolidar-se com a eina eficaç d’observació i anàlisi de la competitivitat de les empreses gironines. Fins ara ja hi han participat més d’un centenar d’empreses, s’han fet més de 100 enquestes en línia i s’han dut a terme tallers presencials que han comptat amb l’assistència de prop de 50 empreses.