Marató

President Mas: "Que en plena crisi la gent faci un gran esforç per contribuir a La Marató, demostra que tenim un país extraordinari"

query_builder   16 desembre 2012 23:38

event_note Nota de premsa

President Mas: "Que en plena crisi la gent faci un gran esforç per contribuir a La Marató, demostra que tenim un país extraordinari"

  • Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha participat aquest vespre a La Marató de TV3, atenent les trucades dels ciutadans que volen col·laborar amb la iniciativa
El president i la seva esposa atenent telèfons per a La Marató de TV3
El president i la seva esposa atenent telèfons per a La Marató de TV3
El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha participat un any més a La Marató de TV3 i ha mostrat el seu orgull davant una ciutadania que de nou se suma molt activament a aquest projecte solidari. El fet que en un sol any, en plena crisi i després d’una recessió llarga, hi hagi aquest ànim i la gent faci un gran esforç per col·laborar, demostra que tenim un país extraordinari”, ha manifestat Artur Mas.
 
En una breu entrevista a TV3, el cap de l’Executiu ha ressaltat la generositat dels catalans i les catalanes, especialment enguany, que han col·laborat activament en dues maratons: la d’avui i la de la pobresa, que es va celebrar el mes de maig i va recaptar 4,5 milions d’euros.  
 
Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha participat en la 21a edició de La Marató, dedicada a recaptar fons per a la lluita contra el càncer, atenent les trucades dels ciutadans que volen fer donacions per col·laborar amb el programa.
 
Abans, el cap de l’Executiu i la seva esposa han visitat el centre d’operacions d’atenció telefònica de La Marató, instal·lat a la Fira de Barcelona, on han saludat els voluntaris de la iniciativa. En aquest sentit, el president ha remarcat que “l’ànim de voluntariat que hi ha a Catalunya és espectacular” i a més “un referent a tot el món”. “Em diuen que la recaptació va força bé i que si la gent s’acaba d’animar, fins i tot es pot arribar a un nou rècord un altre cop”, ha manifestat Artur Mas.
 
Al llarg de tot el dia, també han participat a La Marató la resta de membres del Govern, que han volgut mostrar així el seu suport a aquest projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, destinat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties.
 

1  

Imatges

El president i la seva esposa atenent telèfons per La Marató de TV3

El president i la seva esposa atenent telèfons per La Marató de TV3 520