Fotomini

La Fundació FC Barcelona reparteix regals a nens i nenes que viuen en CRAES

query_builder   20 desembre 2012 12:56

event_note Nota de premsa

La Fundació FC Barcelona reparteix regals a nens i nenes que viuen en CRAES

Un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació dels veterans del futbol i del bàsquet lliuren regals de marxandatge del club a uns 350 infants i joves

Foto1
La campanya ‘Un somni per un regal’ de la Fundació FC Barcelona va donar aquest dimecres el primer pas d’aquesta temporada amb la visita a diversos centres CRAES de Barcelona. Per segon any consecutiu, un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació dels veterans del futbol i del bàsquet van repartir regals de marxandatge del FC Barcelona entre uns 350 infants i joves d’entre 1 i 18 anys inscrits a diversos centres CRAE (Centres Residencials d’Acció Educativa) de Barcelona.
 
Els centres residencials d’acció educativa (CRAE) són institucions que ofereixen als infants un recurs alternatiu al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en què l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.
 
Aquesta iniciativa que la Fundació sempre impulsa pels volts de Nadal compta amb la col·laboració de la direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i és possible gràcies a la generositat i la implicació dels esportistes del FC Barcelona i dels veterans del Club.
 
La campanya torna per Reis
 
La segona fase de la campanya es durà a terme, com és habitual, pels volts de
Reis, amb el repartiment de regals per part dels jugadors del primer equip a
diversos hospitals de Barcelona.

1  

Imatges

Trobada de la comitiva abans de sortir cap als centres

Trobada de la comitiva abans de sortir cap als centres 1305