Serveis de Cap d'any dels Bombers de la Generalitat

query_builder   1 gener 2013 12:38

event_note Nota de premsa

Serveis de Cap d'any dels Bombers de la Generalitat

 
Evacuació d’un ciclista accidentat a Matadepera (Vallès Occidental)
 
A les 18.00 hores d’ahir els Bombers de la Generalitat treballaren en el rescat d’un ciclista accidentat al barranc de Sant Llorenç de Munt. L’home, que anava amb un grup de ciclistes, va patir una caiguda mentre baixava el pic de les Roques Blanques. El Grup d’Actuacions Especials (GRAE) localitzà el ferit i una ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) l’evacuà fins a l’Hospital Mútua de Terrassa. El ferit presentava un traumatisme cranioencefàlic lleu i una fractura de clavícula.
 
Incendi a un bar de Pinell de Brai (Terra Alta) sense ferits
 
Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi a un bar de Pinell de Brai. L’avís del foc s’ha rebut a les 06.17 hores d’aquest matí quan un particular ha alertat de la sortida de fums al local, situat al número 5 de l’avinguda Catalunya. L’incendi, que s’ha extingit en poc menys d’una hora, ha afectat només els baixos de l’immoble, un bar que es trobava tancat. La planta superior no ha quedat afectada, així com tampoc ha calgut evacuar ningú.
 
Incendi d’habitatge a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) sense ferits
 
A les 06.26 hores s’ha rebut l’avís d’un foc al carrer Antiga Travessera, número 46 d’Hospitalet de Llobregat. Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han controlat l’incendi en mitja hora. La progressió del foc ha estat vertical; ha cremat completament el menjador del primer pis i ha afectat els dos pisos superiors. Els Bombers han treballat fins les 12 del matí per acabar de revisar tota l’escala i comprovar l’estructura de l’immoble, que no ha resultat malmesa. No hi ha hagut cap persona ferida com a conseqüència d’aquest incendi.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 1 de gener de 2013
12.00 hores