Inauguració de la Llar d'Infant de Vallmoll

President Mas: "Les actituds positives i generoses han d'estar per sobre dels interessos particulars per fer avançar el país"

query_builder   18 gener 2013 18:55

event_note Nota de premsa

President Mas: "Les actituds positives i generoses han d'estar per sobre dels interessos particulars per fer avançar el país"

  • Artur Mas confia que hi hagi aviat un acord sobre la declaració de sobirania, perquè “no hi ha cap interès més legítim que l’interès general”
  • El cap del Govern ha inaugurat aquesta tarda una llar d’infants a Vallmoll, a l’Alt Camp 
El president Mas, en un moment de la visita inaugural de la llar d'infants L'Espígol, de Vallmoll
El president Mas, en un moment de la visita inaugural de la llar d'infants L'Espígol, de Vallmoll
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reclamat aquest vespre “actituds positives i generoses per sobre dels interessos particulars o corporatius” per afrontar els grans reptes de futur que Catalunya té al davant. “Encara que hi hagi gent que tingui ideologies o sensibilitats diferents, és el moment d’empènyer conjuntament” ha afirmat, i ha afegit que “els interessos particulars són legítims, però no n’hi ha cap de més legítim que l’interès general”.
 
Artur Mas s’ha referit amb aquestes paraules a la reunió que avui s’ha celebrat al Parlament per arribar a un acord sobre la declaració de sobirania que es debatrà a la cambra catalana la setmana vinent. El cap de l’Executiu ha expressat el seu desig que finalment s’acostin  postures perquè “si no hi hagués acord, seria un mal exemple d’una col·laboració que no acaba de reeixir”.
 
El president s’ha traslladat aquesta tarda a la localitat de Vallmoll, on ha fet la visita inaugural de la Llar d’infants “L’Espígol”, una escola bressol de gestió municipal ubicada al polígon industrial Mas Vell d’aquesta localitat i que va néixer gràcies a la col·laboració de les indústries de la zona que la van finançar.
 
En el seu parlament, el cap de l’Executiu ha posat aquesta llar d’infants com “un bon exemple de col·laboració entre institucions públiques i privades”, i ha destacat que “aquests tipus d’actuacions són les que han de presidir la nostra vida de país, i més en aquests moments de dificultats evidents, perquè són els que fan que anem endavant”.
 
L’escola bressol municipal “L’Espígol” és una iniciativa público-privada orientada a la conciliació dels horaris familiars i laborals ja que el centre obre durant 17 hores diàries, de les 5.30 del matí a les 22.30 hores. La llar consta d’un edifici de planta baixa de 479,07 metres quadrats de superfície que es distribueixen en tres aules per a l’acció educativa; una aula multifuncional/psicomotricitat; una aula per a la pràctica de la lactància materna, i pati a l’aire lliure, entre altres instal·lacions. Actualment, compta amb 21 alumnes.

1  

Fitxers adjunts

Visita llar d'infants

Visita llar d'infants
JPG | 807