Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta nit

query_builder   21 gener 2013 07:32

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta nit

  • Dues persones ferides lleus en l’incendi d’un pis a Olot
  • Tres persones intoxicades lleu per la mala combustió d’una caldera a Mataró
  • Desallotjat un edifici de Sabadell per un incendi en un dels pisos
Dues persones ferides lleus en l’incendi d’un pis a Olot (Garrotxa)
 
A les 20.45 hores d’ahir al vespre, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi que afectava una cuina d’un pis del carrer Abat Racimir d’Olot.
 
Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers que al voltant de les 21.00 hores informaven que el foc, que va cremar la campana extractora de la cuina, ja estava apagat.
 
Dues dones van ser evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Sant Jaume d’Olot, per intoxicació lleu causada pel fum. Una d’elles, a més, tenia una petita cremada de segon grau a la mà.
 
 
Tres persones intoxicades lleus per la mala combustió d’una caldera a Mataró (Maresme)
 
Dues dotacions dels Bombers es van desplaçar al carrer Grup de les Santes número 1, de Mataró, en ser alertats, a les 21.39 hores, d’una intoxicació de tres persones.
 
Els efectius van comprovar que es tractava de la mala combustió d’una caldera i van procedir a ventilar l’habitatge. Dels tres intoxicats lleus, dues dones de 37 i 42 anys, van ser evacuades pel SEM a l’Hospital de Mataró. El tercer ferit va ser atès in situ i no va ser necessari el seu trasllat a cap centre sanitari.
 
 
 
 
Desallotjat un edifici de Sabadell per un incendi en un dels pisos (Vallès Occidental)
 
A les 22.14 hores d’ahir a la nit els Bombers rebien l’avís d’un incendi als baixos d’un edifici del carrer Juli Garreta, número, de Sabadell.
 
Fins al lloc es van mobilitzar sis dotacions dels Bombers que a les 22.32 hores ja tenien el foc controlat. L’incendi va cremar completament el menjador i la resta de l’habitatge, així com l’escala de l’immoble, van quedar afectats pel fum.
 
Com a mesura preventiva efectius de la policia local van evacuar els veïns de l’edifici. Cap persona va resultar ferida.  Els veïns van poder retornar als seus domicilis un cop els Bombers van ventilar l’escala.