Trobada entre el president Mas i la USOC

El president Mas es reuneix amb representants de la USOC

query_builder   22 gener 2013 20:22

event_note Nota de premsa

El president Mas es reuneix amb representants de la USOC

El president es reuneix amb representants de la USOC
El president de la Generalitat, Artur Mas, s’ha reunit avui amb una delegació de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) encapçalada per la seva secretària general, Antònia Gil. Després de la trobada, el conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha fet una “valoració positiva” de la reunió i ha mostrat la “predisposició” del Govern per “mantenir una relació de vocació estable” amb la USOC.
 
La trobada entre la USOC, sindicat majoritari de Nissan, i el president Mas ha servit per tractar el futur del nou turisme a la planta de la companyia automobilística a Barcelona. En aquest sentit, el portaveu ha subratllat “l’alta implicació” de l’executiu en el procés negociador assegurant que  “ja fa dies que mantenim contactes amb la companyia i els sindicats, i el mateix president en persona hi està implicat”. “Les gestions que s’estan fent són al màxim nivell”, ha afegit.
 
La trobada entre el president de la Generalitat i USOC s’emmarca dins del compromís adquirit pel president després de la vaga general del 14 de novembre de reunir-se amb el líders dels principals sindicats catalans.

1  

Imatges

Imatge de la trobada entre el president Mas i la USOC

Imatge de la trobada entre el president Mas i la USOC 760