La directora general de Política Lingüística inaugura l'exposició "Avancem amb el català" a Tarragona

query_builder   23 gener 2013 12:30

event_note Nota de premsa

La directora general de Política Lingüística inaugura l'exposició "Avancem amb el català" a Tarragona

La mostra fa un recorregut per les grans campanyes de promoció de l'ús del català
Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, inaugurarà demà l’exposició “Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua”. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a la seu del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona (c. Major,14). També hi intervindran el director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, i la comissària de l’exposició, Farners Llinars.
 
L’exposició, que fa un recorregut per les principals campanyes de promoció de l’ús del català, es podrà visitar fins al 28 de febrer, de dilluns a dijous de 8.30 a 18 h i divendres de 8.30 a 15 h.
 
L’exposició, que va ser vista la passada tardor per més de 10.000 persones al Palau Robert de Barcelona, té com a element central una escala que simbolitza l’evolució positiva que ha fet la llengua. A cada graó hi ha cartells i icones de les diverses campanyes, a més de codis QR que permeten descarregar espots i vídeos històrics.
 
Les persones que visiten l’exposició podran participar en un concurs i fer-se fotografies amb la Norma, protagonista de la primera campanya, per compartir-les a les xarxes socials. Així mateix, podran formular propostes i expressar desitjos sobre el futur de la llengua.
 
L’exposició podrà ser visitada per grups organitzats. En aquest cas, prèviament, caldrà emplenar la sol·licitud disponible al web i enviar-la a l’adreça següent: sttarragona.cultura@gencat.cat