La Comissió territorial d'Urbanisme emet un informe favorable a l'aprovació definitiva del POUM de Tarragona

query_builder   24 gener 2013 18:00

event_note Nota de premsa

La Comissió territorial d'Urbanisme emet un informe favorable a l'aprovació definitiva del POUM de Tarragona

La Comissió (CUT) ha examinat el text refós elaborat per l’Ajuntament de Tarragona, l’executivitat del qual va quedar suspesa a l’espera que s’hi incorporessin un conjunt de prescripcions. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en farà l’aprovació definitiva en els propers dies.
 
La tramitació del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la ciutat de Tarragona es va iniciar l’any 1999 i el Ple de l’Ajuntament va aprovar inicialment el primer text el maig de 2007. No obstant això, els canvis que es van introduir al Pla com a resultat de la preceptiva informació pública van requerir que el document es tornés a aprovar inicialment, la qual cosa va tenir lloc el novembre de 2008. Després de sotmetre’l a informació pública per segona vegada, el Ple de l’Ajuntament va aprovar provisionalment el POUM el gener de 2011.
 
El conseller de TES va aprovar definitivament el text el mes de juny de 2011, però, en base a l’informe que havia emès la CUT, en va condicionar l’executivitat a què l’Ajuntament presentés un text refós incorporant tota una sèrie de prescripcions.
 
Així, s’havien de recollir les consideracions d’organismes afectats pel POUM, juntament amb continguts relacionats amb l’estructura i els sistemes generals de la ciutat i amb la legalitat urbanística.
 
Una vegada acomplert aquest tràmit, la CUT ha pogut emetre avui un informe favorable i elevar el text al conseller de TES, que l’aprovarà definitivament en els propers dies.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 122