La Secretaria General de l'Esport dóna suport al projecte solidari Ambaixadors amb Cor, de Càritas, integrat per personalitats de l'esport

query_builder   24 gener 2013 16:22

event_note Nota de premsa

La Secretaria General de l'Esport dóna suport al projecte solidari Ambaixadors amb Cor, de Càritas, integrat per personalitats de l'esport

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presidit avui, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr.Melcior Colet, la presentació del nou projecte solidari Ambaixadors amb Cor, de Càritas, un grup format per una vintena de persones destacades del món de l’esport que es comprometen a difondre la tasca social de Càritas i a sensibilitzar sobre la importància d’estar al costat dels més desfavorits.
sge
Foto: Jordi Estruch
En l’acte, també hi ha pres part Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona; Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, a banda de la vintena d’ambaixadors, que inclouen esportistes, exesportistes i dirigents del món de l’esport català, que han rebut un diploma acreditatiu.
 
Ambaixadors amb Cor neix en el si del programa Entitats amb Cor, format per un grup de més de 60 voluntaris que donen a conèixer la tasca social de Càritas a les més de 600 entitats que cada any visiten. Ara, amb el nou projecte d’Ambaixadors amb Cor, Càritas vol fer arribar el missatge a més persones gràcies a un grup de personalitats de prestigi del món de l’esport que difondran l’acció social de Càritas -acollida, prevenció i promoció- al territori de la Diòcesis de Barcelona i representaran la institució en els seus àmbits d’actuació.
 
Els ambaixadors d’aquesta iniciativa són Josep Lluis Vilaseca, Josep A. Pujante, Ferran Martínez, Nacho Solozábal, Rubén Peris, Josep Maria Fusté, Julio Alberto Moreno, Carles Reixach, Enric Masip, Leandre Negre, Sebastià Salvadó, Miquel Torres, Erika Villaécija, Jordi Arrese, Sergio Casal, Àlex Corretja, Natàlia Via Dufresne i Jordi Sans.
 
El secretari general de l’Esport ha assegurat que el “potencial social” de l’esport es demostra en actes com aquest, en què queda palès “el compromís i la solidaritat” que caracteritza l’esport català contribuint a un projecte que ha considerat molt encertat i que “ajudarà a difondre la tasca social de Caritas Diocesana de Barcelona i a sensibilitzar sobre la importància d’estar al costat dels més desafavorits”.
 
“N’estic convençut perquè conec els ambaixadors, esportistes i ex esportistes, dirigents de l’esport i altres persones amb una estreta vinculació a l’esport que han tingut una brillant trajectòria i que, per sobre de tot, han destacat pels seus valors, alguns dels quals en èpoques complicades com les actuals hem de recuperar i potenciar”, ha dit, a banda de fer un agraïment també a la tasca de Càritas per la“confiança” que posen en el món de l’esport com un aliat per assolir els seus objectius.
 
Per la seva banda, Ferran Martinez, exjugador de bàsquet i empresari, ha parlat en nom dels ambaixadors per agrair a Càritas que els hagi proposat format part de la iniciativa i ha garantit que tindran tot el suport d’aquest grup de gent de l’esport. “Som coneguts i esperem que això ajudi a poder fer arribar el missatge molt lluny”, ha manifestat.
 
 

1  

Imatges

Fotografia de les autoritats i els ambaixadors (Autor: Jordi Estruch)

Fotografia de les autoritats i els ambaixadors (Autor: Jordi Estruch) 344