Nou curs per a les empreses turístiques del Delta de l'Ebre que vulguin acreditar-se com a punt d'informació del Parc Natural

query_builder   29 gener 2013 09:50

event_note Nota de premsa

Nou curs per a les empreses turístiques del Delta de l'Ebre que vulguin acreditar-se com a punt d'informació del Parc Natural

Imatge dels Ullals de Baltasar
El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural convoca, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’Empresaris d’Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre, el sisè curs “Atendre un punt d’informació del Parc”, destinat a totes aquelles empreses turístiques del Delta que, de manera voluntària,  desitgen acreditar-se i actuar com a punt d’informació del Parc.
 
Aquest curs és una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016. Concretament, en el punt 3.2. parla de la Millora de la qualitat i sostenibilitat de l’oferta turística del Delta, i ho especifica en l’acció 3.2.4. que fa referència a l’Acreditació d’empreses com a punt d’informació del Parc.
 
Els objectius principals del curs són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc natural i la resta del Delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar en la gestió del turisme les empreses turístiques i millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
 
Les empreses que desitgin acreditar-se hauran de complir diversos compromisos, com ara formar part del Fòrum permanent, ser membre d’alguna associació d’empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i desenvolupar activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta.
 
El Parc identificarà les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc, impartirà cursos de formació i seminaris, i proveirà les empreses de publicacions i altres materials informatius.
 
En les edicions precedents del curs s’han certificat 74 empresaris.
 
El curs, de 30 hores, s’inicia el proper 12 de febrer i finalitzarà el 14 de març. També és obert a totes les persones interessades en la matèria.
Podeu consultar el programa del curs a: www.gencat.cat/parcs/delta_ebre  i http://www.facebook.com/PNDeltaEbre
 
Més informació i inscripcions: Tel. 977 482 181.