Generalitat de Catalunya

Fernando Brea participa a la Junta Local de Seguretat del Prat de Llobregat

query_builder   1 febrer 2013 16:16

event_note Nota de premsa

Fernando Brea participa a la Junta Local de Seguretat del Prat de Llobregat

El delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha fet el dia 1 de febrer una primera visita institucional a l'Ajuntament del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Ss’ha reunit amb l’alcalde Lluís Tejedor, i ha participat a la convocatòria de Junta Local de Seguretat d’aquest Ajuntament.
Generalitat de Catalunya
 
A El Prat de Llobregat ha estat creixent el nombre d’accions de coordinació i seguretat dutes a terme en diferents àmbits. Actualment es vol incidir en el control de la drogoaddicció de menors. Des de la Delegació s’ha ofert al municipi un model de conveni, d’òptim resultats en altres llocs i que pot ser un referent per ajudar en situacions similars.
 
D’altra banda, s’ha palesat la reducció de l’absentisme escolar, encara que hi ha situacions en què els menors ocupen l’espai perimetral de l’aeroport d’El Prat-Barcelona, zona que és competència de la Guàrdia Civil que ha ofert la seva col·laboració.
 
Sant Cosme
A la Junta també s’ha verificat la reducció progressiva dels conflictes del barri de Sant Cosme, mercès a la cooperació veïnal i fruit de la tasca discreta endegada des de fa un temps, com ara mitjançant el dispositiu ‘festa sana’ que, amb molt bons resultat,  està contribuint a reduir el nombre de situacions de conflicte.
 
Fernando Brea ha manifestat el seu interès a continuar participant des de la Delegació del Govern al si del Consell Veïnal d’aquest barri, que fins ara ha demostrat els seus bons resultats.
 
Entre d’altres qüestions rellevants, destaca un significatiu augment de la sinistralitat i accidents de bicicleta.