Foto de grup

La consellera Neus Munté posa en valor la creativitat i la iniciativa del Tercer Sector català

query_builder   5 febrer 2013 18:29

event_note Nota de premsa

La consellera Neus Munté posa en valor la creativitat i la iniciativa del Tercer Sector català

La consellera de Benestar Social i Família ha participat en la cloenda de segona edició de Tapa Solidària, una campanya del Casal dels Infants en què han col·laborat més de 70 restaurants
Foto de grup
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha assistit aquesta tarda a la cloenda de la segona edició de la campanya Tapa Solidària, organitzada pel Casal dels Infants. A l’acte també hi han participat el president de l’entitat, Dani Jorquera; el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí; i la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.
 
Tapa Solidària ha comptat enguany amb la participació de més de 70 restaurants. Aquests establiments s’han compromès a destinar 0,50 euros de la venda d’una de les seves tapes al projecte Vincles, que du a terme el Casal i ofereix a mares amb nadons de 0 a 3 anys acompanyament per la criança i educació dels seus fills i filles.
 
La consellera Munté ha volgut “felicitar els agents implicats en aquesta campanya”: l’entitat i els xefs que l’han impulsada, Albert i Ferran Adrià; els establiments que s’hi han adherit i totes les persones que han gaudit d’alguna de les tapes solidàries. En aquest sentit, Neus Munté ha destacat “la importància que prenen en el context actual les iniciatives conjuntes, basades en el talent i l’experiència, on cadascú aporta el seu saber”.
 
La titular de Benestar Social i Família ha qualificat la campanya com “un còctel de creativitat, qualitat i solidaritat” i ha volgut “felicitar a tothom per l’èxit d’aquesta segona edició i encoratjar-vos a repetir l’experiència l’any vinent”.
 
La segona edició de Tapa Solidària va engegar el 16 d’octubre i ha tingut lloc durant tres mesos. En el transcurs de la cloenda, s’ha fet un balanç dels resultats, que han millorat respecte la primera edició de la campanya. Enguany hi han participat 71 restaurants i s’han venut més de 30.000 tapes solidàries.
 
El Casal dels Infants atén prop de 6.000 infants, joves i famílies als barris del Raval, la Mina, Sant Adrià de Besòs, Badalona Sud, als barris de Fondo i Santa Rosa-Raval de Santa Coloma i al municipi de Salt a Girona. L’entitat du a terme reforç de l’educació als nens i nenes que ho necessiten, dóna suport a les seves famílies, forma en oficis els joves i els procura oportunitats de treball.