Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis d'habitatge amb ferits lleus

query_builder   9 febrer 2013 10:26

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis d'habitatge amb ferits lleus

Incendi en una cuina de Terrassa amb quatre intoxicats lleus
 
A primera hora d’aquest matí, els Bombers han treballat en un incendi d’habitatge als baixos del número 10 del carrer Bulgària de Terrassa. El foc, del qual s’ha rebut l’avís a les 07.35 hores, ha cremat la campana extractora, afectant tota la cuina. Així mateix, s’ha generat molt de fum que ha afectat a la resta d’immoble.
 
A causa del fum, quatre persones han resultat intoxicades lleus per fum i les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) les han evacuat a la Mútua de Terrassa.
 
Al lloc, s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han acabat d’extingir l’incendi, que ja estava gairebé apagat pel particular, i han ventilat tot l’habitatge.
 
Incendi en una cuina de Mataró amb dos intoxicats lleus
 
A les 21.42 hores d’ahir al vespre, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un altre incendi en una cuina d’un d’habitatge al número 69 del carrer València de Mataró. El foc, que estava situat a un dels pisos de la quarta planta de l’edifici, va cremar també la campana extractora de la cuina, afectant la resta d’estança i el fum també va escampar-se per tot el pis.
 
Dues persones d’aquest immoble van resultar ferides de caràcter lleu per inhalació de fum i van ser evacuades per les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Mataró.
 
Al lloc, van treballar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar i ventilar el pis afectat.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 9 de febrer de 2013
10.23 hores