Fernando Brea visita Palafolls (Maresme)

query_builder   8 febrer 2013 16:07

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita Palafolls (Maresme)

En el torn de visites institucionals que està fent aquests dies a diversos municipis del Vallès Oriental i el Maresme, el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha anat el dia 8 de febrer a Palafolls. S’ha reunit amb l’alcalde Valentí Agustí i ha signat el llibre d’honor del municipi. Posteriorment ha assistit a la inauguració de l’empresa Recuperacions El Vilar, quin acte ha estat presidit pel president, Artur Mas.
Generalitat de Catalunya
 
La nova empresa “Recuperacions El Vilar”, es dedica al reciclatge de paper i cartró, i dóna feina a 15 persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. El president ha incidit en què malgrat les dificultats de tot tipus, “hi ha un munt de coses que funcionen bé” i que “el Govern és al costat de les persones que creen feina”, alhora que  ha defensat la trajectòria dels centres especials de treball a Catalunya, que “són, -ha dit, un referent a tot l’Estat i al sud d’Europa”.
 
Recuperacions El Vilar neix de la suma d’esforços d’Aspronis i Tirgi, dues entitats que proporcionen serveis laborals i assistencials a persones amb discapacitat intel·lectual. Aspronis, amb 45 anys d’història, atenen més de 300 persones amb discapacitat intel·lectual i desenvolupament (DID) a la comarca de la Selva i al nord del Maresme. Tirgi, amb seu a Celrà, dóna feina a 40 persones d’ambdós col·lectius en tasques de serveis integrals de residus i els ofereix també suport assistencial a nivell professional i domèstic.
 
A aquesta inauguració també han assistit els presidents dels consells comarcals del Maresme i de la Selva, autoritats municipals de les dues comarques i empresaris.