Col·loqui sobre l'evolució de la fotografia de moda, al Palau Robert

query_builder   12 febrer 2013 09:52

event_note Nota de premsa

Col·loqui sobre l'evolució de la fotografia de moda, al Palau Robert

El dissenyador Josep Abril i els fotògrafs de moda Manuel Outumuro i Bela Alder  participaran en el col·loqui “Evolució de la fotografia de moda” el dijous 14 de febrer, a les 19 hores, a la Sala d’actes de les Cotxeres del Palau Robert. Aquest és el segon acte organitzat amb el nom “Retrobaments al Palau Robert”, coincidint amb l’exposició “20 anys de Premis Lux. Una mirada a la fotografia professional”.
Palau Robert
En aquest col·loqui, moderat per Joan Roig, president de l'Associació de Fotògrafs Professionals i fotògraf, el dissenyador de moda i els fotògrafs faran un repàs als canvis  i a la situació actual de la fotografia de moda.
La primer activitat dels “Retrobaments al Palau Robert”, que va tenir lloc al gener, va tractar el tema de la fotografia de l’alimentació,  amb la presència del cuiner Ferran Adrià i dels fotògrafs d'alimentació Francesc Guillamet i Xavier Galí. En els propers mesos, s’han programat dos col·loquis sobre fotografia de publicitat i fotografia d'arquitectura.
L’exposició “20 anys de Premis LUX. Una mirada a la fotografia professional” dóna a conèixer l’evolució de la fotografia professional d’encàrrec i mostra la gran varietat d’estils i tendències del col·lectiu de fotògrafs professionals, com també la transició de la fotografia analògica a la digital.
La mostra, que té com a comissaris Michele Curel, Xavi Mañosa i Joan Roig, es pot visitar fins al 28 d’abril del 2013, a la primera planta del Palau Robert.