La Secretaria General de l'Esport i la Federació Internacional d'Esquí Paralímpic lliuren les banderes representatives dels Campionats del Món d'esquí alpí IPC 2013 de La Molina

query_builder   12 febrer 2013 13:00

event_note Nota de premsa

La Secretaria General de l'Esport i la Federació Internacional d'Esquí Paralímpic lliuren les banderes representatives dels Campionats del Món d'esquí alpí IPC 2013 de La Molina

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, juntament amb la representant del Comitè Paralímpic Internacional (IPC), Mariona Masdemont, ha lliurat al president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i a l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner, les banderes representatives dels Campionats del Món IPC de La Molina. Aquest ha estat l’últim acte oficial previ a la cerimònia d’obertura dels Campionats, que serà el proper dia 19 de febrer a La Molina.
sge
Foto: La Molina
L’intercanvi de banderes ha tingut lloc al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona. Entre els dies 18 i 27 de febrer se celebraran a aquesta estació del Grup FGC els Campionats del Món d’esquí alpí IPC 2013, que concentraran als millors esquiadors del món a La Molina.
 
Aquests campionats, una de les competicions internacionals més importants a nivell de l’esport paralímpic, reuniran més de 270 persones entre esquiadors, guies, entrenadors i membres d’equips que intentaran culminar molts mesos de treball i esforç als Campionats del Món. A La Molina s’hi podran trobar representants de fins a 28 països diferents, des dels més vinculats a la neu com són Itàlia o França fins a d’altres menys arrelats al fred com Mèxic.

1  

Imatges

Foto de l'acte de lliurament de les banderes (Autor: La Molina)

Foto de l'acte de lliurament de les banderes (Autor: La Molina) 324