Bombers de la Generalitat: Serveis destacats d'aquesta matinada

query_builder   14 febrer 2013 07:32

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: Serveis destacats d'aquesta matinada

  • Incendi en un pis de Badalona amb dos intoxicats molt lleus  
  • Dues persones ferides en un incendi en una casa de Rubí
Incendi en un pis de Badalona amb dos intoxicats molt lleus (Barcelonès)
 
A les 02.32 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi en un pis de la segona planta d’un edifici de la Rambla França, número 21, de Badalona.
 
Fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions dels Bombers (bomba urbana pesada, bomba urbana lleugera i autoescala) que han comprovat que el foc afectava la cuina del pis. Tots i que els mateixos veïns ho han intentat apagar, fins a les 02.44 hores els Bombers no ho han donat per controlat. El foc ha cremat la campana extractora i el moble i la resta del pis ha quedat afectat pel fum.
 
El propietari i un veí han resultat intoxicats lleus a causa del fum. Han estat atesos in situ pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i no ha estat necessari el seu trasllat a cap centre sanitari.
 
Dues persones ferides en un incendi en una casa de Rubí (Vallès Occidental)
 
Cinc dotacions dels Bombers (bomba urbana lleugera, bomba urbana pesada, autoescala i dos vehicles de comandament) s’han desplaçat aquesta matinada, a partir de les 02.48 hores, hora en que ha entrat l’avís, al carrer Caldes número 19, a la urbanització Castellnou de Rubí, per un incendi en una casa aïllada de dues plantes.
 
El foc ha cremat material divers a l’interior del garatge, a la planta baixa de la casa, que s’utilitzava com a magatzem. A més, l’incendi ha danyat una bigueta del forjat per la qual cosa, fins que el tècnic municipal no faci una inspecció per determinar possibles danys estructurals, els inquilins no podran tornar al seu domicili.
 
Una dona amb cremades al peu i intoxicació pel fum, i un home intoxicat pel fum també, han estat evacuats pel SEM a la Mútua de Terrassa.