Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones per robar en un edifici de l'Anoia

query_builder   21 febrer 2013 08:07

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones per robar en un edifici de l'Anoia

 
. La major part dels objectes sostrets, que eren antiguitats, s’han recuperat
 
 
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir entre el dia 11 i 18 de febrer a Igualada, Fernando MM, de 18 anys, i dos menors d’edat,  tots de nacionalitat espanyola, dos d’ells veïns d’Igualada i un dels menors de Santa Margarida de Montbui, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un edifici de la localitat d’Igualada (Anoia).
 
Els mossos van iniciar una investigació arran del robatori, ocorregut el dia 31 de gener, en un edifici de tres plantes independents situat al carrer Caritat d’Igualada.
 
Els lladres van accedir a l’habitatge saltant un mur de quasi 2 metres d’alçada que delimita la finca i posteriorment van accedir al soterrani de l’edifici. Des d’aquí, van arribar a l’escala principal per on, després d’arrencar les portes dels tres habitatges, van accedir a totes les plantes.
 
Un cop a dins, van sostreure el cablejat elèctric, canonades, una màquina de cosir antiga,  dos quadres antics, una capella de fusta i material de decoració.
 
La investigació dels mossos d’esquadra va permetre detenir el passat 11 de febrer a Igualada, Fernando MM.  Posteriorment, els dies 13 i 18 de febrer es va detenir als dos menors.
 
Els investigadors van recuperar la major part dels objectes sostrets, i els van  lliurar a la víctima.
 
Els dos menors d’edat van quedar amb llibertat  el mateix dia de la seva detenció a instàncies de la Fiscalia de Menors de Barcelona.
 
El detingut Fernando MM va passar el dia 13 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia a Igualada, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.
 
 
Àrea de Comunicació
Manresa,  21 de febrer de 2013

1  

Imatges

Objectes Recuperats

Objectes Recuperats 922