Jornades Tarragona

Els Bombers de la Generalitat fan una sessió de prevenció d'incendis adreçada a tècnics municipals del Camp de Tarragona

query_builder   22 febrer 2013 11:40

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat fan una sessió de prevenció d'incendis adreçada a tècnics municipals del Camp de Tarragona

 
  • Els Bombers volen intercanviar experiències en matèria d’actuacions preventives en carrers exclusius per a vianants

 

  • Ha comptat amb la presència d’una vuitantena de tècnics del Camp de Tarragona
 
Els Bombers de la Generalitat han organitzat, avui divendres, una sessió tècnica de prevenció d’incendis a la Sala Ebre de l’Edifici del 112 de Reus.
 
Aquesta sessió té lloc en el marc d’un intercanvi d’experiències entre tècnics municipals i tècnics del Servei de Prevenció dels Bombers de la Generalitat en matèria d’actuacions en carrers exclusius per a vianants.
 
En aquest sentit, des del Servei de Prevenció es vol donar a conèixer amb quines dificultats es poden trobar els serveis d’emergència en alguns serveis urbans, dificultats derivades de les condicions d’accessibilitat en aquests tipus de vies (que acostumen a ser restringides, a tenir força mobiliari urbà i estan ocupades cada vegada més per instal·lacions externes dels bars i dels restaurants), alhora que es vol analitzar l’aplicació de la normativa que regula les condicions d’accessibilitat als edificis i establiments.
 
Hi han participat una vuitantena de tècnics d’ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions del Camp de Tarragona, així com també de la Generalitat de Catalunya.
 
La sessió comptarà amb la presència del cap del Servei de Prevenció de la Subdirecció General Tècnica dels Bombers de la Generalitat, Joan Gallart, i del cap de la Unitat de Prevenció de la Regió d’Emergències de Tarragona, Albert Ventosa, entre d’altres.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 22 de febrer de 2013
11.30 hores

1  

Imatges

Jornada de prevenció a Tarragona

Jornada de prevenció a Tarragona 539