Els Mossos d'Esquadra imputen penalment una dona al Baix Camp per simular un assalt violent al seu domicili

query_builder   23 febrer 2013 10:09

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra imputen penalment una dona al Baix Camp per simular un assalt violent al seu domicili

· Les contradiccions manifestes en la declaració van alertar els agents que podia tractar-se d’una simulació de delicte
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de Tarragona van imputar Raquel AC, de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Reus (Baix Camp), com a presumpta autora d’un delicte de simulació de delicte.
 
La víctima va denunciar el passat 30 de gener que mentre era a casa seva, a Reus, uns desconeguts van trucar a la porta assegurant que eren tècnics del gas i havien de realitzar una revisió extraordinària. Segons la versió de la denunciant,  en el moment d’obrir la porta la van assaltar i agredir.
 
L’ara imputada va detallar als agents que els assaltants eren dos nois joves, de complexió forta i que un d’ells anava vestit amb xandall i duia un passamuntanyes.
 
Arran dels fets relatats per la víctima, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per esclarir el cas i van detectar contradiccions manifestes en la declaració de la dona. Aquesta va acabar reconeixent que s’havia inventat els fets a causa de la seva precària situació econòmica i amb l’objectiu de cobrar l’assegurança.
 
Per aquest motiu, se li van imputar un delicte de simulació de delicte del qual haurà de respondre davant del jutge en el moment que sigui requerida.
 
 
Àrea de Comunicació
Tarragona, 23 de febrer de 2013