L'Hospitalet ha acollit a 18a edició de La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

query_builder   19 febrer 2013 10:57

event_note Nota de premsa

L'Hospitalet ha acollit a 18a edició de La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

El delegat, Fernando Brea, va assistir a la 18a edició de La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i de networking entre professionals, empreses, administració i entitats del sector TIC, que ha tingut lloc a l’Hospitalet de Llobregat el dia 18 de febrer, amb la participació del conseller Puig.
Generalitat de Catalunya
 
L’acte va aplegar  prop de 400 professionals del món TIC i ha comptat amb la participació del conseller Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació. Ha estat organitzat conjuntament, per primera vegada, per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET), el Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), i ha tingut lloc a l’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat.
 
El Conseller Puig va participar en el lliurament de premis als guardonats d’enguany, va destacar l’esforç i la iniciativa de’ telecos’ i informàtics per coorganitzar aquest esdeveniment, i va destacar que en un “país canviant com el nostre cal dimensionar en la mesura necessària iniciatives com aquesta, un primer pas per fer-ho també amb l’economia del país”.