INDÚSTRIA

Catalunya es promociona com a destí industrial i de negocis a Lisboa

query_builder   28 febrer 2013 14:07

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Catalunya es promociona com a destí industrial i de negocis a Lisboa

 

·        Demà se celebra la jornada ‘Oportunitats de negoci i inversió a Catalunya’, organitzada per l’Associação Comercial de Lisboa.
 
 
El Govern de Catalunya participarà demà en la jornada ‘Oportunitats de negoci i inversió a Catalunya’, que se celebrarà a Lisboa i que està organitzat per l’Associação Comercial de Lisboa, dependent de la Cãmara de Comércio e Indústria Portuguesa. L’acte té com a objectiu donar a conèixer el potencial que ofereix Catalunya a les empreses portugueses que estiguin pensant en internacionalitzar-se, i també fomentar la relació comercial entre els dos països.
 
En la jornada hi prendran part el secretari d’Economia i Competitivitat, Pere Torres, que pronunciarà la conferència ‘Catalunya: avantatges competitius’, i la subdirectora general de Relacions Exteriors, Francesca Guardiola, que farà la cloenda. També hi prendran part, entre d’altres, el president de la  Cãmara de Comércio e Indústria Luso Espanhola, Enrique Santos, i representants d’empreses portugueses amb experiències comercials a Catalunya, com Corticeira Amorim, Delta Cafés, Higifarma o Vista Alegre.
 
La celebració d’aquesta jornada s’emmarca en la labor del Govern d’atracció d’inversions internacionals i de foment de la internacionalització de les empreses catalanes. Durant el 2013, ja s’han materialiatzat 11 projectes d’inversió estrangera a Catalunya.