Jaume Fabà, nou director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Lleida

query_builder   1 març 2013 13:45

event_note Nota de premsa

Jaume Fabà, nou director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Lleida

FOTO WEB
Imatge de l'acte.
 
 
Veterinari de professió, treballa a la Generalitat des de l’any 1986
 
 
La seu dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a Lleida ha estat l’escenari, aquest matí, de la presa de possessió del nou director d’aquests Serveis Territorials, Jaume Fabà Capdevila, en presència de la subdirectora general de Recursos Humans, Organització i Règim Interior del DAAM, Maria José Terol.
 
Jaume Fabà és llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa, diplomat en Sanitat i ha realitzat diversos cursos relacionats amb la indústria alimentària, explotacions ramaderes, sanitat i benestar animal. També s’ha format en temes de desenvolupament  rural i política econòmica europea.
 
Treballa a la Generalitat des de l’any 1986, primer com a veterinari del Departament de Salut de 1986 a 1992, i d’aleshores ençà del Departament d’Agricultura, en el qual ha ocupat diversos càrrecs com ara coordinador veterinari i cap de l’Oficina Comarcal de la Segarra, i coordinador veterinari a la comarca de l’Urgell. A més, ha impartit cursos de formació a ramaders i a joves agricultors en les Escoles de Capacitació Agrària (ECA) del DAAM i a Cooperatives agràries.
 
D’altra banda, ha estat vocal del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida i del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya des de l’any 2008 fins al 2012; i actualment és secretari del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agricultura.cat.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de l'acte.

Imatge de l'acte.
JPG | 1808