Dues dones evacuades amb intoxicació lleu per inhalació de fum en dos incendis a la llar

query_builder   4 març 2013 09:12

event_note Nota de premsa

Dues dones evacuades amb intoxicació lleu per inhalació de fum en dos incendis a la llar

 
 
A Badia del Vallès (Vallès Occidental) crema una campana extractora a la cuina d’un pis
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, poc abans de dos quarts de dues de la matinada (01.24 hores), l’avís d’un incendi d’habitatge al primer pis de l’avinguda Via de la Plata, número 1, de Badia del Vallès (Vallès Occidental).
 
El foc, situat a la cuina de l’immoble, ha cremat només la campana extractora i els mobles superiors i s’ha controlat en poc menys de deu minuts. Hi ha treballat una dotació dels Bombers.
 
El SEM ha mobilitzat una ambulància, que ha traslladat a l’Hospital de Sabadell una dona de 51 anys amb símptomes d’intoxicació per fum de caràcter lleu.
 
 
A la Seu d’Urgell (Alt Urgell) crema un rentaplats
 
D’altra banda, a les 05.16 hores de la matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un altre incendi d’habitatge, al carrer Llorenç Tomàs i Costa, número 8, de la Seu d’Urgell (Alt Urgell).
 
Fins al lloc del fets s’han traslladat tres vehicles dels Bombers, que han sufocat les flames i, posteriorment, ventilat tot l’habitatge.
 
Dues ambulàncies del SEM han atès dues dones de 47 anys per intoxicació de fum. Només una ha estat traslladada  a l’Hospital de la Seu per fer-li una revisió, mentre que l’altra ha estat donada d’alta in situ.
 
Cerdanyola del Vallès, 4 de març de 2013
09.00 hores