El delegat, Jordi Moltó, amb l'Alcalde de Collsuspina

El delegat, Jordi Moltó, visita els municipis de Collsuspina i Calldetenes

query_builder   6 març 2013 08:55

event_note Nota de premsa

El delegat, Jordi Moltó, visita els municipis de Collsuspina i Calldetenes

 
El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha fet una visita territorial de caire institucional als municipis de Collsuspina i de Calldetenes.
 
A Collsuspina ha estat rebut per l’alcalde, Oriol Batlló. Aquest darrer li ha traslladat diferents temes entre els quals destaca la necessitat de continuar amb el projecte de l’escola, per tal de respondre a les necessitats educatives de les famílies amb infants en edat escolar. Per això, es compta amb finançament del PUOSC 2013, la subvenció de Xarxa i l’aportació del mateix Ajuntament. Les previsions són que l’escola nova pugui ser una realitat de cara al curs vinent.
A banda de l’escola, el Delegat i l’Alcalde han parlat del finançament local, del PUOSC del 2011 pendent de cobrament.
El terme de Collsuspina, de 14,86 km2 ubicat a la comarca d'Osona, és un municipi integrat físicament a la comarca natural del Moianès.
 
Després de la visita a Collsuspina, el delegat del Govern, Jordi Moltó, s’ha desplaçat fins a Calldetenes.  L’alcalde del municipi, Marc Verdaguer, l’ha rebut i han mantingut una reunió de treball. L’Alcalde ha aprofitat per traslladar al Delegat la preocupació pel finançament de l’institut d’ensenyament secundari, és a dir, pel deute contret per les administracions amb la Constructora Calaf.
L’alcalde de Calldetenes ha aprofitat l’ocasió per plantejar al delegat, Jordi Moltó, altres problemàtiques que pugui gestionar en el seu àmbit d’actuació. Així, quant a equipaments esportius, s’ha parlat de la necessitat de continuar amb les obres del pavelló. Pel que fa a infraestructures s’ha tractat el tema de la variant ja que pel carrer Gran de Calldetenes hi passen cada dia de mitjana uns 13.000 vehicles, la major part dels quals provinents de l'Eix Transversal i amb destinació Vic. La situació ja fa anys que és insostenible pels veïns del municipi. En darrera instància s’ha parlat dels límits a l’entorn de la Urbanització de la Font d’en Titus.

2  

Imatges

El delegat del Govern a Collsuspina, amb l'alcalde, Oriol Batlló

El delegat del Govern a Collsuspina, amb l'alcalde, Oriol Batlló 252

Obres de l'Institut de Calldetenes

Obres de l'Institut de Calldetenes 1227