Miquel Molins participa en la inauguració del Curs per a directors i inspectors d'estacions d'inspecció d'equips de tractaments fitosanitaris

query_builder   6 març 2013 16:44

event_note Nota de premsa

Miquel Molins participa en la inauguració del Curs per a directors i inspectors d'estacions d'inspecció d'equips de tractaments fitosanitaris

El director general d’Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, va assistir ahir a la inauguració del Curs per a directors i inspectors d’estacions d’inspecció d’equips de tractaments fitosanitaris.
 
Aquest curs, que acull el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, és impartit pel Centre de Mecanització Agrària del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, la Universitat de Lleida i el Centre d’Innovació del Sector de la Maquinària Agrícola - Fundació Maqcentre. Es tracta d’una formació oficial per a la qual la Universitat de Lleida ha estat acreditada per la Generalitat de Catalunya i reconeguda pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA).
 
El curs habilitarà els inspectors que actuaran dins el nou pla d’inspeccions periòdiques al qual s’han de sotmetre obligatòriament els equips de tractaments fitosanitaris a conseqüència de l’entrada en vigor de la Directiva europea sobre ús sostenible dels productes fitosanitaris.
 
El curs té una durada de tres setmanes i inclou una visita a la Fira de Sant Josep de Mollerussa per conèixer directament els nous models de màquines de tractaments fitosanitaris. Participen al curs més de quaranta professionals, la major part enginyers de sectors de producció agrària, maquinària agrícola, indústria química i entitats de certificació.
 
Van assistir també a l’acte d’inauguració el president de la Fundació Maqcentre, Jordi Rull, el director del Departament d’Enginyeria Agroforestal de la UdL, Jaume Arnó, i el director científic del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Santiago Planas.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.