Arriben els Campionats del Món de Telemark a Espot

query_builder   8 març 2013 10:54

event_note Nota de premsa

Arriben els Campionats del Món de Telemark a Espot

De l’11 al 17 de març els millors especialistes internacionals de telemark visitaran l’estació d’Espot Esquí (Pallars Sobirà) per competir en els Campionat del Món de la modalitat. S’espera la participació d’un centenar d’atletes de 15 països.
 
El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, va assistir a la presentació del  Campionat ahir, dijous 7 de març, a la Diputació de Lleida. Entre d'altres personalitats, l'acte va comptar amb la presència del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, el director de Turisme i Muntanya de la Generalitat de Catalunya, Albert Solà, el vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, l'alcalde d'Espot, Agustí Perot, i el director de l'estació d'esquí, Xavier Bigordà.
 
Durant les últimes temporades Espot Esquí ha aconseguit fer-se un lloc en el calendari interncional de telemark i aquests Campionats del Món seran la culminació d’anys d’esforç i de bona feina, en què l’estació ha organitzat amb èxit tres proves de la Copa del Món d’aquesta especialitat.
 
A banda de la competició hi ha previstos altres actes culturals i lúdics tant a l’estació com al poble d’Espot i a la resta de la comarca del Pallars Sobirà: tallers, desfilades, village de marques, festes populars…