Els Bombers de la Generalitat han reprès les tasques de recerca de l'home desaparegut a Cadaqués

query_builder   8 març 2013 11:18

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han reprès les tasques de recerca de l'home desaparegut a Cadaqués

S’han reprès les tasques de recerca de l’home de nacionalitat francesa desaparegut a la zona de Cadaqués (Alt Empordà).
 
En l’operatiu d’avui participen els Bombers de la Generalitat amb l’helicòpter, vuit vehicles terrestres, una barca i les unitats subaquàtiques i de muntanya del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). També, treballen sis patrulles dels Mossos d’Esquadra amb les seva unitat subaquàtica, Salvament Marítim i efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.
 
Durant el matí, es preveu que l’helicòpter faci seguiment des de l’aire per tota la costa i l’embarcació de Salvament Marítim per mar. A més, les unitats subaquàtiques dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil es submergiran per la zona a on aquest home va ser vist per última vegada, a la Punt de s’Alqueria Gran. I, per terra, efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra també recorreran el camí de ronda des Port Lligat fins a Cap de Creus per intentar localitzar el desaparegut.
 
Recordem que les tasques de recerca es van iniciar el passat dimecres dia 6 quan es va rebre l’avís a les 20.49 hores del vespre.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 8 de març de 2013
11.00 hores