El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, visita Tona

query_builder   9 març 2013 16:54

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, visita Tona

El delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha visitat Tona, municipi del sud d’Osona, continuant així amb  les visites territorials que realitza per tal de poder gestionar la diferent problemàtica que li traslladen des dels consistoris, així com per mantenir un contacte directe amb el territori.
 
El Delegat ha estat rebut per l'alcalde, Josep Salom i la regidora d'Ensenyament, Ester Martos i diferents membres de l’equip directiu de l’Era de Dalt. Entre la temàtica tractada s’ha parlat de la necessitat de refer el vial de serveis de la C-17 en el seu pas pel municipi ja que es va malmetre en les obres l'any 2009.

Un altre dels punts tractats és la conveniència que s'executin les obres previstes en el Pla Director que es va redactar per part de l'Ajuntament. Aquest darrer  ja ha executat una part i està en disposició de fer-ne una altra. En aquest sentit, sol·licita que la Generalitat faci el que li correspon.  Aquest any es commemoren els 25 anys de l'Escola l’Era de Dalt.

1  

Imatges

El Delegat, Jordi Moltó, amb l'alcalde, Josep Salom, i altres membres del consistori i de l'equip directiu de l'escola L'Era de Dalt

El Delegat, Jordi Moltó, amb l'alcalde, Josep Salom, i altres membres del consistori i de l'equip directiu de l'escola L'Era de Dalt 282