Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per sostraure prop de dues tones d'acer d'una empresa de la Segarra

query_builder   10 març 2013 10:40

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per sostraure prop de dues tones d'acer d'una empresa de la Segarra

 

- Un dels detinguts és un treballador de l’empresa

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat Abdelali D, de 22 anys, nacionalitat marroquina i veí d'Anglesola (Urgell), i Alejandro GM, de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tàrrega, com a presumptes autors d’un delicte de furt.
 
Els fets es van iniciar durant un control de seguretat ciutadana, emmarcat dins del Pla Operatiu Específic del Món Rural, que s’havia muntat a l’exterior d’una deixalleria d'Anglesola (Urgell).
 
Els agents van localitzar una furgoneta que acabava de descarregar una bobina de fil d’acer, de prop de dues tones de pes.
 
Davant les incoherències del conductor de la furgoneta i les sospites que es podia tractar de material sostret, es va immobilitzar la càrrega i es va obrir una investigació per tal d’esbrinar la seva procedència.
 
Hores després, es va esbrinar que la bobina havia estat sostreta d’una empresa del polígon de Cervera, amb la col·laboració d’un treballador de la mateixa empresa, Alejandro GM.
 
Tot apunta que la nit del 5 de març, Alejandro GM, aprofitant la seva condició de treballador, va sostraure la bobina i la va carregar a la furgoneta de Abdelali D. Aquest darrer, era l’encarregat de vendre-la a la deixalleria.
 
El mateix dimecres va concloure la investigació amb la detenció dels dos homes com a presumptes autors del furt.
 
Els detinguts, que tenen antecedents, van passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.
 
Àrea de Comunicació,
Lleida, 10 de març de 2013

1  

Imatges

Bobina

Bobina 415