INDÚSTRIA

La Generalitat organitza demà el Fòrum Catalunya-Algèria per impulsar els projectes d'inversió i cooperació empresarial

query_builder   13 març 2013 11:44

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

La Generalitat organitza demà el Fòrum Catalunya-Algèria per impulsar els projectes d'inversió i cooperació empresarial

 
·        El director general d’Indústria, Antoni Maria Grau, inaugurarà el Fòrum acompanyat del president de la patronal algeriana, Mohamed Ould Mohamdi. Clourà l’acte el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres.
 
·        Una delegació d’institucions i empreses algerianes es reuniran amb 100 companyies catalanes interessades a fer negoci a Algèria.
 
·        El pla d’inversions públiques algerià compta amb un pressupost de 214.000 milions d’euros en els sectors de la construcció, els equipaments industrials i la indústria agroalimentària.
 
 
El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, inaugurarà aquest dijous 14 de març el Fòrum Catalunya-Algèria, organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACC1Ó –l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana. El Fòrum, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, té l’objectiu d’impulsar els projectes d’inversió i cooperació empresarial amb Algèria.
 
Grau inaugurarà el Fòrum acompanyat del director General de Desenvolupament Industrial del Ministeri d’Indústria, de la Petita Mitjana Empresa i de la Promoció de la Inversió d’Algèria, Mohamed Ould Mohamdi. Clourà l’acte el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres.
 
El Fòrum acollirà una delegació d’institucions, empreses públiques i companyies algerianes, que visiten Catalunya per reunir-se amb un centenar d’empreses catalanes interessades a fer negoci a Algèria. S’explicaran les característiques del Pla Quinquennal d’Inversions Públiques del país, que té un pressupost de 214.000 milions per invertir en diversos sectors.
 
Durant la segona part del Fòrum, a les 15:00 hores, tindran lloc reunions B2B entre empreses catalanes i algerianes dels sectors de les infraestructures i construcció, equipaments industrials i indústria agroalimentària, per trobar socis i desenvolupar projectes en partenariat.
 
 
ACTES OBERTS ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE
 
 
DIA
 
LLOC
 
HORA
 
Inauguració del Fòrum Catalunya-Algèria a càrrec del director general d’Indústria, Antoni Maria Grau
 
Dijous, 14 de març de 2013
 
Palau de Pedralbes (Av. De Pedralbes, 686) Barcelona
 
9:30 h
 
 
ACTE
 
 
DIA
 
 
LLOC
 
HORA
 
 
Cloenda del Fòrum Catalunya-Algèria a càrrec del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres
 
Dijous, 14 de març de 2013
 
 
Palau de Pedralbes (Av. De Pedralbes, 686) Barcelona
 
12:45 h