Junta Local de Seguretat de Cubelles (Garraf)

query_builder   12 març 2013 18:45

event_note Nota de premsa

Junta Local de Seguretat de Cubelles (Garraf)

El delegat del Govern, Fernando rea, ha assistit el 12 de març a la Junta Local de Seguretat convocada a Cubelles i celebrada a les instal·lacions municipals del cinema Mediterrani. Presidida per l’alcaldessa, Mònica Miquel. Entre les dades informades destaca que ja fa sis anys que no es registra cap accident mortal de trànsit I dels 132 accidents durant el 2012, el 60% no hi ha hagut ferits.
Generalitat de Catalunya
 
 
Pel que fa als controls d’alcoholèmia, tan sols el 4,4% van donar positiu. En matèria viària, Daniel Guillem, inspector de la Policia Local de Cubelles, va anunciar que, properament, Cubelles disposarà d’un pla de mobilitat, que ara elabora la Diputació de Barcelona, i un pla de seguretat viària.
 
El 2012 hi ha hagut una reducció del 8,1% de fets delictius denunciats. Destaquen els delictes contra el patrimoni (80,8%) i entre aquests el furt (34,7%). Els robatoris amb força han disminuït en totes les seves modalitats (17,9%), excepte en el cas dels robatoris amb força a establiments comercials.
 
D’altra banda, de tots els requeriments que va rebre la Policia Local al llarg del 2012, tan sols 33 van haver de ser derivats al cos de Mossos d’Esquadra, mentre que la policia local va resoldre 8.420.
 
La situació precària de moltes famílies en atur ha fet aparèixer fets de violència domèstica i maltractaments. La policia manté detectat els casos i fa una vigilància molt efectiva amb seguiment de programes de protecció de persones.