Montserrat Roura, nova directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Girona

query_builder   19 març 2013 16:18

event_note Nota de premsa

Montserrat Roura, nova directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Girona

 
El Departament de Benestar Social i Família ha nomenat Montserrat Roura i Massaneda com a directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona.
 
Roura és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i ha fet la formació de doctorat a la mateixa universitat. És tècnica superior de l’Equip de Valoració i Orientació del Centre d’Atenció a Disminuïts del Departament de Benestar Social i Família. Alhora ha realitzat formació en Gestió de Recursos Humans a l’Escola de Gestió Empresarial de Girona.
 
Alcaldessa de Riudellots de la Selva des del 2003, ha estat també consellera comarcal de la Selva del 2004 al 2011, responsabilitzant-se del 2007 al 2011 de l’Àrea de Benestar Social. És membre de l’Associació Catalana de Municipis i del 2007 al 2011 ha estat presidenta de la Comissió Dona i Municipi.
 
Roura ha estat diputada al Parlament de Catalunya des del 2011, essent membre de la Comissió de Benestar Social, Sindicatura de Greuges, Infància i Joventut, i també, en aquesta legislatura, d’Ensenyament i Universitats.