Fernando Brea visita Martorelles

query_builder   14 març 2013 18:26

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita Martorelles

El delegat, Fernando Brea, ha fet el dia 14 de març una visita institucional a Martorelles (Vallès Oriental). Ha signat en el llibre d’honor i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde Romuald Velasco, compartint els projectes que actualment requereix el municipi.
Ajuntament de Martorelles
 
 
El Ple de l’Ajuntament va demanar el passat 18 de febrer la inclusió dins la convocatòria de subvencions del PUOSC 2013/16 .
 
Requereix la construcció d’un nou dipòsit a la xarxa de sanejament del Barri de Can Sunyer, pressupostat en 150.000 euros. Es tracta d’un requeriment de l’Agència Catalana de l’Aigua i  del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, per poder recollir i tractar les primeres aigües brutes de pluja abans d’abocar al col·lector. Amb aquesta actuació, programada pel 2013, es donarien per acabades les obres de millora del clavegueram que s’han realitzat dintre de la Llei de Barris
 
La segona actuació, programada per a l’any 2014, és reforma i adequació del Pavelló Poliesportiu Municipal, un equipament municipal amb més de 40 anys d’antiguitat que requereix la supressió de barreres arquitectòniques, condicionament de graderia i estructura i la reforma integral d’instal·lacions complementàries.